2011. június 13., hétfő

Tanulás

                                                (Steven Curtis Chapman - In this little room...:)

Gondolkozom, mert már régen írtam... Annyira sok minden történik velem.
Isten csodálatos, ahogy alakítja az életem és megmutatja napról-napra, hogy szükségem van Rá! Mert IGEN! nagyon szükségem van arra a szeretetre, türelemre, szeretetre, békességre,...amit csak Ő tud megadni.
Hihetetlen újra és újra elgondolkozni azon, hogy miért olyan fontos, hogy személyes kapcsolatunk lehet a mindenható Istennel, hogy Jézus Krisztus miért áldozta fel értem is magát... KEGYELEM!
Milyen jó, hogy nem érdemeljük meg, nem érdemlem meg. Soha nem tudnék elég jó lenni, hogy az megfelelő legyen Isten szentségéhez képest. Nem lehetünk elég jó emberek...
Olyan jó viszont, hogy nem maradt így az állapotunk, hanem Isten Jézus Krisztus személyében elküldte Kegyelmét és utat nyitott magához, a Vele való kapcsolatra!
Szeretem ezt a képet, mert ilyen szeretnék lenni minden körülmények között...azért, mert tudom, hogy Isten kegyelmébe mindig kapaszkodhatok, bármi történik is velem. Ő nem változik és, amit megígért azt megtartja. Nem miattam vagy mert megérdemelném, hanem azért, mert Ő ilyen és kész!
Akár tanulnom kell a végeláthatatlan tételeket,... akár olyan emberekkel találkozom, akiknek nem tetszik a véleményem, hitem... akár nehéz a különbözőség a családban, gyülekezetben, ...akár... bármit írhatnék...

Csak szeretem Isten, mert Ő előbb szeretett és mert megtapasztalom és mert TUDOM, hogy Szeret!

És ez van a szívemben:
                                            Love you with my life! - Steven Curtis Chapman:) 
                                - ő az egyik kedvenc énekesem. Szeretem a dalait és a szövegeit!

Köszönöm, hogy elolvastál!;) Ennek az igeversnek az ígéretével a szívemben szeretnék búcsúzni tőled!:)

1 megjegyzés:

  1. Most látom, hogy 2x írtam, hogy mennyire szükségem van Isten szeretetére...:) de tényleg!:) Kétszeresen is jobban, mint felfogni bírnám! :) És akkor ha már ezt is elolvastad, talán gondolkozz el te is, hogy milyen szeretetre van szükséged, ha nem Istenére, ami nem fogy el és nem változik?! Kívánom, hogy találd meg Őt, mert vele megváltozik az életed! vigyázz;) de jó!:)

    VálaszTörlés