2013. augusztus 11., vasárnap

4. 3.het kezdeten:) Minden gazdagságnál nagyobb öröm, ha intelmeid szerint élhetek. Zsoltárok 119:14

Sziasztok! Újból jelentkezem. Du.tudtam egy kicsit aludni, ezért rászántam magam, hogy frissítsem a blogot:-) remélem örültök, mert én nagyon. Mindaz, ami itt történik velem,csakis Isten ajándéka és irgalma miatt lehetséges. Nagyon nagy ajándék, hogy itt lehetek!!!



Múlt hétről néhány emlékkép:

1. 3-an voltunk az első állomáson. A helyi iskola egészségügyi szűrőprogramjába segítettünk be. Ez a CHE program egyik fontos része volt ott. A szülők tájékoztatására és motivációjára, hgy fogjanak össze a közösség fejlesztése érdekében. Nagyon jó élmény volt.


2. Volt egy kis idő, hogy benézzek az osztályokba. Megmutattam nekik a földgömbön, hgy hol van Magyarország
:-) sokan méregették magukat hozzám. Elég vicces volt:) Azt is mondták, hgy "Milyen szép orrom van!" - ilyen bókot is ritkán kap otthon az ember, mert nincs benne semmi különös, csak az itteniekhez képest más...:D aranyosak!;)


3. Minden nap a de.-i szünetben egy kis frissítő után kis imacsoportokban imádkozunj. Legtöbbször a reggeli áhítaton feljött témáért és személyes kérésekért, hálaadásokért is.
Felemelő pillanatok!


4. Közösségi alkalom kezdetén közös éneklés:)


5. Önkéntesek tanítása


6. Különleges teremtés:) a kertben!
 Gyönyörű!
Isten fantasztikus!


7. Tanulas kozben:



8. Lelkes figyelés;)


9. Csapat egyik része.


10. Egyik kedvenc képem.


11. Finiségek. Istennek hála csak egyszer lettem rosszul a kaja miatt, amikor először próbáltam ki életemben a kókusztejet;) nagyon finomak a kaják:)


Szabadidőben:




Jövő heti program:


Minden gazdagságnál nagyobb öröm, ha intelmeid szerint élhetek. Zsoltárok 119:14





1 megjegyzés:

  1. Jaj, olyan jó nézni és olvasni, h miken mész keresztül:)
    És egyszerűen felüdítő a zsoltár részlet, amit kitettél! Isten áldjon meg tesó! Bár, azt hiszem, ezért már inkább hálásak lehetünk, mint kérjük, hisz már áldott vagy!:)

    VálaszTörlés