2016. február 11., csütörtök

Febr.11. - Hogyan imádkozom a férjemért?

1Krónika 28:9 "Te pedig, fiam, Salamon, ismerd meg atyád Istenét, 
és szolgálj neki teljes szívvel és készséges lélekkel
mert megvizsgál az Úr minden szívet, 
és megismer minden gondolatot és szándékot. 
Ha keresed, megtalálhatod
De ha elhagyod őt, akkor félreállít téged végleg.
10 Lásd meg azért, hogy az Úr választott ki téged, 
hogy házat építs szentélyül. 
Légy erős és készítsd el!"

Hogy Istent szolgálja!

Istenem, Úr Jézus! 
Köszönöm, hogy Te vagy MINDEN, amire szükségünk lehet az életben. Köszönöm, hogy kicsikét mindig megismerhetünk belőled, ha csöndben és figyelmesen figyelünk. Imádkozom, hogy tudjuk ezt tenni, mi feleségek és a férjeink is mindig, bármerre is viszi az útjuk. Adj rövid időket, amikor elmélyülhetnek Benned. Kereshetnek Téged! Köszönöm, hogy az ígéred, hogy ha keresünk, akkor megtalálhatunk. 
Szolgálni akarunk teljes szívvel és készséges lélekkel. Kérjük mutasd meg mit jelent ez napról napra, a napi teendők és munka közben. Mit jelent a szomszéddal való beszélgetés közben vagy ha sétálni megyünk és találkozunk másokkal. Mit jelent, mikor konfliktusokat kell megoldani. Mutasd meg mit jelent, mikor kérdések és döntéshelyzetek vannak, hogy Te mit tennél.
Szeretnénk Téged utánozni! Kérlek mutasd meg Lacinak, hogy milyen vagy, engedd magadhoz közel! Add, hogy feleségként, feleségekként (akik olvassák ezt a bejegyzést) tudjunk keményen harcolni a férjünkért. Köszönöm, hogy a Bibliában nem csak férfi példák vannak. Köszönöm, hogy nőket, lányokat, kislányokat is használtál, hogy megdicsőítsd Magad és megmutasd a hatalmadat. Magasztallak ezért és vágyom rá, hogy mi is megtapasztaljuk a győzelmeket a kérdéseinkben, a küzdelmeinkben, a nehézségekben. 
Szeretnénk találkozni Veled és a Te dicsőségedre élni, mert minden, amik vagyunk, mindenünk, amik van Tőled és Miattad van. Tudjuk, hogy azért kaptunk mindent, hogy élvezzük az életet, amit Tőled kaptunk, hogy Rád mutassunk mindennel, amit teszünk, mondunk, gondolunk. 
Köszönöm, hogy ma is meghallgatsz! Nagyon szeretlek!
Amen


Azt gondolom, hogy nem kell több Valentin napra, mint hogy a szeretetünket hasznos módon fejezzük ki. Kis ajándékokkal, de sokkal fontosabban, azzal, hogy Isten elé visszük az életét, életünket. Ő az, aki egyben tartja.
U.I.: Filmnézés helyett inkább beszélgessetek! ;) Bármerre megyünk és a saját életünkben is azt tapasztaljuk, hogy jó, hogy nem vagyunk képben egy csomó új film területén. Jó közös emléknek, de nagyon hiányzik a kommunikáció is az emberek, házastársak életéből. 

Még akkor is beszélgessetek és ne halogassátok, ha fájni fog. Akkor fejlődik a kapcsolat!
A TF-en az egyik atlétika tanárom azt mondta: "Ami nem fáj, az nem használ."  Jó volt erre gondolni, mikor a tornateremből hólyagos tenyérrel jöttem ki. ;) 
Ezt persze a test edzésére értette - ami szintén fontos - . De lelkileg is elkerülhetetlen a növekedéshez. Akarjuk!
Egy másik nagyszerű dallal köszönök el mára, abban a reményben, hogy te is több időt töltesz majd az Úrral.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése