2016. február 22., hétfő

Febr.21. - Hogyan imádkozom a férjemért

Elkezdődött a Képzés Balatonföldváron...
Nagyobb kihívás, mint gondoltam Simivel :) na de, kemények vagyunk és persze olyan Istenünk van, aki segít, azt ígérte! + Lacinak új allergiás, vizesedő kiütés vagy bőrgyulladás van a karján, ami nagyon fáj neki és egyre nagyobb. Még nem tudtak túl sok okosat, segítséget tudtak mondani az orvosok. Egyenlőre tűr és imádkozunk egy "hasznos", bölcs orvosért :)

Zsoltárok 55.rész
23 Vesd az ÚRra terhedet, 
és ő gondot visel rád! 
Nem engedi sohasem, 
hogy ingadozzon az igaz.

Imádkozzunk azért, hogy az Úrra tudja vetni a terheit!

Könnyű mondani, hogy "Isten segíts!", végső elkeseredésben...
De milyen lenne, ha legközelebb, amikor jön a baj vagy a kérdés... rögtön az Úrnál kezdenénk és nem várnánk meg, míg kikészülünk?! Hmm-hmm.
Milyen az igaz, akinek nem engedi az Úr, hogy ingadozzon?!


Néha azt érzem, hogy engedjük a nehézségeknek, hogy megbénítsanak... elfelejtjük az Urat. Engedjük, hogy az önsajnálat és a Gonosz lenyomjon minket. Nagyon fontos, hogy mire fókuszálunk! Kire! 

Uram! Te látod, hogy mennyire vártuk ezt a hetet és mennyire emlékszünk, hogy milyen áldott hetek az ilyenek, amikor olyan emberek gyűlhetnek össze, akik tanulni szeretnének és hatékonyabban végezni a munkájukat a szegénységben élők között. Köszönöm már előre, amit el fogsz végezni a szívünkben és a résztvevőkében is. Köszönöm a csapatot, akikkel együtt szervezhettük és tarthatjuk a hetet. Köszönöm Simit is, hogy gondoskodhatunk róla és olyaaaaaaaaaaan cuki! :)
Imádkozom Laciért, hogy Te enyhítsd a fájdalmát. Add, hogy tudjon a lényegre koncentrálni a héten és nem vonja el ez a dolog a karján, a figyelmét. Áldd meg a nemzetközi és magyar csoportot is a hét folyamán...
Uram! Olyan jó, hogy érted, amit itt már csak kómásan tudok leírni Neked. Kérlek add, hogy Rád tudja Laci is vetni a terheit, meg én is... És ne legyen pont akkor homályos az emlékezetünk, amikor nehezebb. 
Jó Benned és Veled megnyugodni! Hálás a szívem! Hálás akarok lenni!
Köszönöm, hogy ma is, többször is beszélgethettem Veled! Amen

Jó volt lesétálni a vonatállomásra Simivel valaki elé és közben is imádkozni a hétért. Jó itt lenni és várni, hogy Isten hogyan munkálkodik :)

Áldott éjszakát és holnapot mindenkinek!

Zsoltárok 55.rész
23 Vesd az ÚRra terhedet, 
és ő gondot visel rád! 
Nem engedi sohasem, 
hogy ingadozzon az igaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése