2016. február 19., péntek

Febr.19. - Hogyan imádkozom a férjemért

Feddhetetlenségéért, becsületességéért, tisztességéért!
Zsoltárok könyve 25.rész
20 "Tartsd meg életemet, 
ments meg, ne szégyenüljek meg, 
mert hozzád menekültem!
21 Feddhetetlen becsület őrizzen engem, 
mert benned reménykedem."

Feddhetetlenség azt jelenti, hogy akkor is a helyes dolgot teszed, amikor senki nem néz.
URam! Azért imádkozom, hogy tudjuk a helyes dolgot, a szerinted helyes dolgot tenni, akkor is, mikor mások nem látják.
Benned akarunk reménykedni, hogy te látod, ami velünk történik. És így imádkozom Laciért is. Hadd tudjon Benned reménykedni mindenféle körülmény között. Köszönjük, hogy eddig is megtapasztaltuk, hogy megéri. Köszönjük, hogy megáldod az életünket, ha Rád figyelünk.
Köszönjük, hogy menekülhetünk Hozzád! Köszönjük, hogy erőt adsz Lacinak is minden reggel. Kérlek ne hagyd, hogy, amit reggel átadunk neked, aggodalmat, kérdést, döntéshelyzetet, azt visszavegyük napközben és elkezdjünk aggódni.
Őrizd a szívét, a száját, hogy Neked tetszően tudjon viselkedni, beszélni. Adj neki bölcsességet, hogy mindig a jót válassza. A Te szerinted jót, mert olyan sokan mondják a véleményüket... Adj békességet és nyugalmat, mikor Téged választ. Adj neki vágyat a szívébe, hogy legyen kedve olvasni a Bibliát, hogy akarjon tanulni, fejlődni, megújulni, növekedni. Tudni, hogy mihez kell tartania magát. Tudja, hogy Nálad van a bölcsesség forrása. Köszönöm a minden napi Bibliaolvasásunkat együtt. Köszönöm, hogy Előtted kezdhetjük a napunkat minden reggel :) Olyan jó!
Köszönöm, hogy Te adsz olyan helyzeteket minden nap, amiket nem mi tervezünk, hanem felismerhetjük a Te kezed nyomát és vezetését. Kérjük segíts bátornak lenni kilépni a komfortzónánkból és cselekedni a Te dicsőségedre! Még ha az csak annyit is jelent, hogy észrevesszük a boltban, ha valakinek segítségre van szüksége vagy máshol egy jó szóra, mosolyra. Használd fel ezeket a pillanatokat is, hogy Rólad tudjunk bizonyságot tenni azzal is, amiket teszünk, hogy lehetőségünk lehessen beszélni is utána.
Hálás vagyok, hogy meghallgatsz és beszélgethetek Veled! Kérlek áld meg azokat, akik olvassák a blogom és használd fel, hogy hasznos lehessen, amiket megélek mások számára. Hadd lehessen bátorítás, hogy elinduljanak Feléd. Köszönöm az ilyenfajta lehetőségeket is.
Amen

Mi az életünk iránytűje? Mihez mérjünk a dolgaink, döntéseink? Legyen a Biblia holnap is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése