2016. február 18., csütörtök

Febr.18. - Hogyan imádkozom a férjemért

Növekedjen a hite!

Akkor Jézus ráparancsolt a gonosz szellemre, 
aki kiment a fiúból. A fiú pedig azonnal meggyógyult.
19 Amikor Jézus egyedül volt, 
odamentek hozzá a tanítványai, 
és megkérdezték: 
„Mi miért nem tudtuk kiűzni ezt a gonosz szellemet?”
20 Ő ezt felelte: „Mert gyenge a hitetek. Igazán mondom nektek: ha van hitetek — még, ha csak egy mustármagnyi is —, és azt mondjátok ennek a hegynek: »Menj innen oda!«, akkor az oda is megy. Akkor semmi sem lesz lehetetlen a számotokra.”

Nem felesleges hegymozgatásról van szó, csak azért, hogy megmutassuk mekkora hitünk van. Isten látja a szívünket, az életünket, a helyzeteinket, amikben meg kell hogy mutassuk a hitünket. Legfőképpen pedig a hitünk alanyát! Azt, hogy KIBEN hiszünk! Kinek a hatalmában bízunk, hogy megoldja a kérdésünket, helyzetünket.

Uram! Úr Jézus! Annyi minden, mindenki van, ami/ aki próbál a bizalmunkba férkőzni és elhitetni azt, hogy érdemesebb benne bízni, mint BENNED. Kérlek ne hagyd, hogy elveszítsük a hitünk, bizalmunk Benned. Annyi mindent átéltünk már Veled. Olyan sokszor megtapasztaltuk már, hogy Te vagy egyedül méltó a magasztalásunkra, arra, hogy az életünk Rólad tegyen bizonyságot. 
Kérlek növeld a hitünket!
Adj erőt is hozzá! Megtapasztaltuk már eddig is, hogy komolyan veszed a kéréseinket és nem mindig úgy adsz választ, ahogy azt mi gondoljuk. Nem mindig olyan egyszerű az út, mint ahogy azt mi megterveznénk. Nem kényelmes a növekedés, hogy a hitünk erősebb legyen. De nem baj! Kérlek tedd meg, hogy erősebb legyen a meggyőződésünk és hitünk Benned!
Segíts, hogy amikor jönnek a próbák, akkor erősen tudjak Laci mellett állni. Kérlek add, hogy én is erős tudjak lenni. Tudjuk egymást támogatni, segíteni, együtt küzdeni és harcolni.
Adj önfegyelmet, amivel felismerjük és eltávolítjuk a kísértő, gyengítő hatásokat!
Nagyon hálás vagyok a Kegyelmedért és azért, hogy meghallgatsz!
Amen

Mindkettőjüknek erősnek kell lenniük, hogy megtartsák a pozíciót! Küzdjünk testileg-lelkileg!
Kérlek Uram! Adj neki erőt bölcsnek lenni és fegyelmezettnek! Erősítsd és növeld a hitét Benned! Hogy Neked SEMMI sem lehetetlen!

2 Korintusi 12:10Hungarian Bible: Easy-to-Read Version (ERV-HU)

10 Örömmel elviselem a gyengeségeimet, 
meg amikor az emberek bántanak, 
vagy rosszat mondanak rólam, 
vagy amikor különböző nehézségek és bajok vesznek körül, 
amikor az emberek üldöznek vagy rosszul bánnak velem Krisztus miatt
mert amikor gyenge vagyok, akkor vagyok igazán erős.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése