2016. február 9., kedd

Febr.9. - Hogyan imádkozok a férjemért?

Isten által irányítható szív!

5Mózes 5:29
"Bárcsak mindig ilyen lenne a szívük, 
és félnének engem, 
és megtartanák minden parancsomat; 
akkor jó dolguk lenne nekik és fiaiknak mindenkor."


Uram, Úr Jézus! Annyi minden megpróbálja uralni és befolyásolni a szívünket, az érzéseinket, gondolatainkat. Jövök eléd, hogy segíts megakadályozni, hogy tőled eltávolodjunk. 
Segíts Rád fókuszálni és Eléd vinni a döntéseinket, a kérdéseinket folyamatosan. Mindkettőnkért és imádkozok Laciért is külön. Segíts megtartani parancsaidat. Nem azért, mert akkor tetszünk neked és akkor szeretsz, hanem, mert mi szeretünk Téged és elhisszük, hogy a parancsaidat azért adtad, hogy nekünk könnyebb legyen az élet és áldás legyen rajtunk. Tudom, hogy Veled győztesek vagyunk, segíts felismerni a veszélyt, amikor jön a Gonosz, hogy becsapjon és el akarja hitetni velünk a hazugságait, hogy ne essünk el.
Add, hogy a szívünk csak általad lehessen irányítva. Vágyok a Te közelségedre és áldásaidra ma is. Segíts feltöltődni veled, hogy tudjak adni Lacinak, másoknak. Szeretnék fény lenni, a Te kis fényed a sötét világban.
Köszönöm, hogy Te vagy, Úr Jézus a világ világossága. Köszönöm, hogy miattad megváltozhat, változik az életünk. Köszönöm, hogy szolgálhatunk Téged, köszönöm, hogy nehéz, mert akkor Benned bízunk és jövünk Hozzád erőért és mindenért, amire szükségünk van. Irányítható, alakítható szív. Rád koncentráló, Téged figyelő gondolatok és érzések.
Áldalak és magasztallak, hogy meghallgatsz, hogy erőt adsz!

Nagyon szükségem van Rád! Szeretlek!
Amen

Mike Duó - A szívemet átadom én

Azt hiszem egy finom sütivel mindig le lehet venni őket a lábukról :)
Laci például nagyon szereti az amerikai palacsintát is ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése