2016. február 8., hétfő

Február 8. - Hogyan imádkozok a férjemért?

Febr.8. - 1. Elhívásáért imádkozni

Isten Krisztust mindenek fölé emelte

15 Én tehát, miután hallottam az Úr Jézusba vetett hitetekről és a bennetek minden szent iránt megnyilvánuló szeretetről,
16 szüntelenül hálát adok értetek, amikor megemlékezem rólatok imádságaimban;
17 és kérem, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus Istene, a dicsőség Atyja adja meg nektek a bölcsesség és a kinyilatkoztatás Lelkét, hogy megismerjétek őt;
18 és világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok: milyen reménységre hívott el minket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a szentek között,
19 és milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, hívőkön. Minthogy hatalmának ezzel az erejével
20 munkálkodik a Krisztusban, miután feltámasztotta őt a halálból, és jobbjára ültette a mennyekben,
21 feljebb minden méltóságnál és hatalmasságnál, minden erőnél és uralomnál, sőt minden névnél is, amelyet segítségül hívnak, nemcsak ebben a világban, hanem az eljövendőben is.
22 "Az ő lábai alá vetett mindent", és őt tette mindenek felett való fővé az egyházban,
23 amely az ő teste, és teljessége annak, aki teljessé tesz mindent mindenekben.
életcél = elhívás

2. Bátorságért imádkozni

Józsué 1.rész. Ebben a részben Mózes vezetése után Isten Józsuét bízza meg, hogy vezesse a népét. Ez a bátorítás neki szól. De a bátorság, amire a férjeink vannak elhívva ugyanolyan fontos. Kiálljon a hite, Biblia igazsága mellett, ne térjen el attól bármi is jön. 
Senki sem állhat ellened egész életedben. Veled leszek, ahogy Mózessel is vele voltam. Nem maradok el tőled, nem hagylak el.
Légy erős és bátor, mert te teszed ezt a népet annak az országnak az örökösévé, amelyről megesküdtem atyáiknak, hogy nekik adom.
Csak légy igen bátor és erős, őrizd meg, és tartsd meg azt a törvényt, amelyet Mózes, az én szolgám parancsolt neked. Ne térj el tőle se jobbra, se balra, hogy boldogulj mindenütt, amerre csak jársz.
8 Ne hagyd abba ennek a törvénykönyvnek az olvasását, hanem tanulmányozd éjjel-nappal, őrizd meg, és tartsd meg mindazt, ami ebben meg van írva. Akkor sikerrel jársz utadon, és boldogulsz.
Megparancsoltam neked, hogy légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr, mindenütt, amerre csak jársz.

Uram imádkozok újra. Köszönöm, hogy meghallgatsz, mert a Jakab levelében is bátorítasz kitartó imádságra. Emiatt bátor vagyok, hogy van értelme annak, hogy bízok Benned. Meg azért is, mert tapasztalom, hogy élsz és vezetsz minket. Megáldod, ha szerinted cselekszünk. Tapasztaljuk, hogy a Biblia igazságaira építve megáll az életünk.
Az a vágyam, hogy akik olvassák a bejegyzéseimet, szintén bátorodjanak és fellelkesüljenek az imára.
Imádkozom, hogy adj bátorságot Lacinak. Bátorítsd a munkában, tanulásban, mindennapi teendőkben. Adj neki erőt, motivációt. Adj neki bölcsességet, add, hogy átlássa a munkáját. Te adj neki hatékonyságot, türelmet és kitartást. Add, hogy a barátai által is nyerhessen bátorítást.
Bátorítsd a szereteteddel.
Köszönöm, hogy meghallod, amit mondok Neked :)
Ámen
Néha ilyet is kell ;)
Akkor még lássuk a mai 5letet, amivel kifejezhetjük, hogy mennyire szeretjük drága férjünket :)
Bátorító kiírások és értékelések reggelre :) ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése