2016. február 5., péntek

Február 5. - Maradandóságért imádkozni

Sok szeretettel köszöntelek megint :) 

Hangoljuk a szívünket együtt az Úrra. Nekem kell, azt tudom. Tudjunk bátran bízni Benne!




Jó csendben lenni egy kicsit és várni az esti Házi Csoport alkalmat,gondolkozni, közben tervezni és imádkozni. Szakdolgozatot írni:)
De magamat is megállítom egy kicsit, hogy Lacit vigyem az Úr elé, a házasságunkat, családunkat.
A tegnap, őszintén kicsit nehéz volt. Rámszakadt a feleség, anya, háziasszony szerepek felelőssége, mindemellett 3-4 óra napi szakdolgozatírás, amit nem mindig tudok kivitelezni... Viszont szeretném befejezni a Teológiát. ...Ezután kiakadok magamra, hogy mit csinálok rosszul, mit kéne másképpen csinálni, hogy mégis sikerüljenek a dolgok és ne stresszeljem szét az agyam.
Csak abba kell hagyni az önsajnálatot és nem felszívni magam és nekiállni. Persze azt is... de elismerni, hogy az úgyis megint csak ideig-óráig tartana. Istenre van szükségem, Előtte való elcsendesedésre. Hallgatni. Nem rohanni. Ha csak néhány percre is...

Mai téma: Isten tegye maradandóvá, állandóvá kezének munkáját!
Zsoltárok könyve 90:17
Urunk, Istenünk, légy jóindulattal irántunk,

    s kezünk munkáját tedd állandóvá!

    Kezünk munkáját tedd állandóvá, Istenünk!

Uram! Megint és folyamatosan szükségem van Rád. Annyira jó, hogy emlékezhetek... Te biztatsz arra, hogy "Szüntelenül imádkozzatok..." Szeretnék olyan szívet, ami tud folyamatosan Előtted lenni, hallgatni, meghallani a hangod, ha szól, bátorít, figyelmeztet.
Hálás a szívem. Hálás akarom, hogy legyen. Nem akarok aggódni, nem akarok halogatni, nem akarok zaklatott és stresszes lenni. Nem akarok nem Rád figyelni és azokra a dolgokra figyelni, amik nem is fontosak. Veled akarok tervezni és elszánt lenni. Rá akarok csodálkozni a világra, a teremtett szépségekre. Magasztalni és imádni akarlak. Észrevenni az értékeset és értékelni. A családom, a barátaim, az együtt töltött értékes időket. Köszönöm az életem, mindazokkal a dolgokkal, amiket az enyémbe, miénkbe adtál. Hálás vagyok. 
Köszönöm Lacit!!! 
Köszönöm a szívét
Köszönöm, hogy felelősségtudó és bölcs. Szeret tanulni és nyitott. 
Köszönöm, hogy tanítasz és formálsz rajta keresztül is. Tedd ezt továbbra is. 
Köszönöm a tegnapi napot, hogy voltak nehezebb pillanatok és hogy együtt élhettük meg őket és tanulhattunk belőlük. 
Köszönöm, hogy Te vezetsz minket, ha valamin változtatnunk kell. 
Köszönöm, hogy dolgozhatunk a MEK-ben. 
Köszönöm, hogy Laci lelkes és szolgálatkész, elszánt és vannak tervei, hogy motiválod és bátorítod. 
Kérlek, hogy vezesd, adj neki látást, célkitűzéseket. 
Tedd maradandóvá az emberekkel való találkozásait, beszélgetéseit, tervezését. Hogy olyan dolgokért küzdjön, amik előtted is kedvesek és maradandó értelmük van.
Szeretem nagyon! Köszönöm, hogy szerethetem. Köszönöm Lacit neked és megint azt, hogy elszánt és felelősségtudó volt, mikor elhatározta, hogy ragaszkodni szeretne Hozzád és azokhoz az alapelvekhez, amik Neked is fontosak. Feladta azokat a dolgokat, amik nem tetszettek neked az életében és helyettük új szokásokat épített be. 
Segíts nekem is azokra a dolgokra figyelni, amik maradandóak, értékek az életben és Előtted is kedvesek. Segíts figyelmesnek lenni.
Köszönöm, hogy meghallgatsz és figyelsz rám :) Magasztalom és áldom azt, Aki vagy. Szeretlek!
Ámen

Igen, tedd maradandóvá kezünk munkáját! A szakdolgozatírást is kérlek! Tényleg úgy érzem magam, mint egy gyermek a szülője előtt. De Isten azt mondja, hogy azok is vagyunk Neki. (János 1:12) Akkor miért ne lenne neki fontos, hogy megadja, ha olyat kérünk, ami fontos és értékes?! :) Juhééj! Akkor hajrá! Tegyük a mi részünket ;)
 Zsoltárok 90:17



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése